Nieuws

26/07/2021

Verken de mooiste fietsprovincie vanuit Willemskaai

Een fietstocht in Limburg is altijd een goed idee: het is nu eenmaal een van de mooiste provincies om al trappend te verkennen. Je doorkruist glooiende landschappen, volgt kronkelende weggetjes tussen plantages en vindt – niet onbelangrijk – op elke hoek van de straat wel een gezellige brasserie om even op krachten te komen. De ervaren fietser legt het wereldberoemde ‘fietsknoopppunt’ bijna met de ogen dicht af. Maar voor de meesten onder ons is het aangewezen om de nodige voorbereidingen te treffen.

Lees meer

22/07/2021

Kunstproject Willemskaai-reflecties focust op creatievelingen

Willemskaai is meer dan een woonproject. Het wordt een plek waar creativiteit en maatschappelijk engagement samenvloeien. Daarom lanceren we ‘Willemskaai-reflecties’: in dit kunstproject vertalen creatieve professionals en hobby-designers van alle leeftijden — individueel of in groep — de woonvisie van Willemskaai in woord en beeld. De winnende inzendingen krijgen een plek op één van de 50 metalen bootjes, die vervolgens tentoongesteld en geveild worden. De opbrengst daarvan gaat naar de bedenkers van het ontwerp én het goede doel SOMA Maasmechelen vzw.

Lees meer

08/06/2021

De voordelen van de wet Breyne als koper

Het woonproject Willemskaai heeft heel wat te bieden. Je woont er op een buitengewone locatie, aan de boorden van de Zuid-Willemsvaart en vlakbij het drielandenpunt. In de omgeving valt er heel wat te beleven: zowel natuurliefhebbers als shopaholics kunnen in Maasmechelen hun hart ophalen.

Lees meer

07/06/2021

Klantenbegeleiding van A tot Z

Wil je van Willemskaai jouw nieuwe thuis maken? Dan kan je rekenen op persoonlijke begeleiding en inspiratie, met veel aandacht voor duurzame materialen, design en afwerking op maat. Maar hoe werkt die klantenbegeleiding concreet? In deze blog lichten we de verschillende stappen in het traject graag toe

Lees meer