06/12/2021

Kerstdecoratie: vind de juiste match met de mood van jouw interieur

Minimalist, puur natuur of vintage lover? Dit zijn onze tips voor een sfeervolle kerstdecoratie!
Kerstmis staat weer voor de deur! De kerstdecoratie krijgt officieel terug een plaatsje in huis. Maar hoe bepaal je nu welke versiering het beste past in de sfeer van jouw interieur?

Lees meer

12/10/2021

Kopen op plan: 5 tips waarmee je voordeel uit je aankoop haalt

Bij een woonproject start de verkoop al voor de werken daadwerkelijk aanvangen. Hoe dat kan? Omdat de eerste klanten hun appartement ‘op plan kopen’. Dat heeft zo zijn voordelen, want je geniet onder andere van een aantrekkelijke prijs. Maar tegelijk creëert het ook enkele uitdagingen. Met deze vijf tips voorkom je problemen en sla je een slag als eerste koper.

Lees meer

24/08/2021

Uit in Limburg: Willemskaai als uitvalsbasis voor een heerlijke dag

Willemskaai is de ideale uitvalsbasis voor een heerlijk dagje uit in Limburg. Want vanuit Maasmechelen - de poort naar de Euregio – sta je in een vingerknip bij de belangrijkste bezienswaardigheden in Belgisch- en Nederlands-Limburg. Laat je inspireren door onze zeven aanraders en geniet van Limburg, elk seizoen opnieuw.

Lees meer

07/06/2021

Klantenbegeleiding van A tot Z

Wil je van Willemskaai jouw nieuwe thuis maken? Dan kan je rekenen op persoonlijke begeleiding en inspiratie, met veel aandacht voor duurzame materialen, design en afwerking op maat. Maar hoe werkt die klantenbegeleiding concreet? In deze blog lichten we de verschillende stappen in het traject graag toe

Lees meer

29/11/2021

Intergenerationeel samenwonen: comfortabel wonen is tijdloos

Willemskaai houdt van alle generaties (en vice versa). Ken je het concept ‘intergenerationeel samenwonen’? Daarbij streef je bewust naar een mix van bewoners uit verschillende leeftijdsgroepen. Meer nog, je brengt mensen samen over de grenzen van salaris, gezinstype of roots heen, waardoor er een bijzondere dynamiek ontstaat.

Lees meer

28/09/2021

Voordelen van wonen in het groen: Willemskaai is dè ideale locatie

Een straaltje zon, een tsjirpend vogeltje, de zalige stilte: een wandeling in het groen is de uitgelezen manier om helemaal tot rust te komen. Stel je dan eens voor dat je permanent in zo’n idyllische omgeving woont? Wel, dat kan.

Lees meer

26/07/2021

Verken de mooiste fietsprovincie vanuit Willemskaai

Een fietstocht in Limburg is altijd een goed idee: het is nu eenmaal een van de mooiste provincies om al trappend te verkennen. Je doorkruist glooiende landschappen, volgt kronkelende weggetjes tussen plantages en vindt – niet onbelangrijk – op elke hoek van de straat wel een gezellige brasserie om even op krachten te komen.

Lees meer

09/11/2021

Vier voordelen van een duurzaam woonproject

Duurzaamheid is de laatste jaren terecht een belangrijk aandachtspunt geworden. De aandacht voor het milieu speelt logischerwijs ook een hoofdrol in jouw bouw- en woonverhaal. Stel je daarbij niet dadelijk een hoop verplichtingen en extra investeringen voor. Want een groene leefomgeving biedt vooral heel wat voordelen.

Lees meer

16/09/2021

World Cleanup Day: de Mooimakers doen Willemskaai extra blinken

Waar geleefd wordt, stapelt afval zich op. Iedereen weet dat afval eigenlijk in de vuilbak hoort. Maar toch belandt het er ook wel eens naast. Daarom is het goed dat we op 18 september wereldwijd de World Cleanup Day vieren, de ideale gelegenheid om samen te zorgen voor een kraaknette omgeving.

Lees meer

22/07/2021

Kunstproject Willemskaai-reflecties focust op creatievelingen

Willemskaai is meer dan een woonproject. Het wordt een plek waar creativiteit en maatschappelijk engagement samenvloeien. Daarom lanceren we ‘Willemskaai-reflecties’: in dit kunstproject vertalen creatieve professionals en hobby-designers van alle leeftijden — individueel of in groep — de woonvisie van Willemskaai in woord en beeld.

Lees meer

27/10/2021

Ideale keuken: stel jouw droomkeuken samen met deze 10 tips

De keuken is één van de moeilijkste ruimtes om in te richten. Want hoe combineer je gebruiksgemak (voldoende ruimte en praktisch comfort) met een mooi design? Daarom helpen we je graag op weg, met 10 tips voor je ideale keuken.

Lees meer

24/08/2021

Shoppen in Maasmechelen: 7 tips voor shopping fun!

Als het over shoppen in Maasmechelen gaat, is de kans groot dat je aan Maasmechelen Village, Fashion Point of aan M2 Shopping denkt. Terecht, want het zijn uitgelezen plekken voor shopfanaten. Maar naast deze grote aantrekkingspolen heeft Maasmechelen ook een breed aanbod aan lokale boetieks, speciaalzaken of ... marktkramers.

Lees meer

08/06/2021

De voordelen van de wet Breyne als koper

Het woonproject Willemskaai heeft heel wat te bieden. Je woont er op een buitengewone locatie, aan de boorden van de Zuid-Willemsvaart en vlakbij het drielandenpunt. In de omgeving valt er heel wat te beleven: zowel natuurliefhebbers als shopaholics kunnen in Maasmechelen hun hart ophalen.

Lees meer