DE NIEUWE ‘PLACE TO BE’ VOOR JONG EN OUD

Welkom in een buitengewone buurt! 

Met Willemskaai krijgt Maasmechelen een nieuwe en duurzame leefomgeving, waarin drie verschillende concepten in drie verschillende prijsklassen geïntegreerd worden. 

  • Parkview , kwalitatieve appartementen in een oase van groen en rust.
  • Waterfront, exclusieve appartementen met een magnifiek uitzicht op de Willemsvaart.
  • Dockside, luxueuze en ruime premium appartementen met uitzicht op de jachthaven.

Gelegen aan het water en omgeven door het groen, staat Willemskaai voor een omgeving waarin duurzaamheid, design en natuur elkaar versterken.

Met het project Willemskaai krijgt de hele buurt een nieuw gezicht en bieden we heel wat troeven. Naast een unieke omgeving om te wonen, is Willemskaai ook een plaats waar het aangenaam vertoeven is, perfect om familie en vrienden te ontmoeten. Er worden faciliteiten en type appartementen voorzien voor alle leeftijden, van jonge gezinnen tot woningverlaters. Met dit concept van ‘intergenerationeel wonen’ brengen we in Willemskaai verschillende generaties samen op een unieke manier.

Willemskaai is zowel een plek waar je voor het eerst zelfstandig kan gaan wonen, alsook de plek waar je zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen. Omringd door natuurlijke schoonheid en een gevarieerd aanbod van kwaliteitsvolle handelszaken, is het tegelijkertijd de perfecte locatie om een namiddag met vrienden of familie te vertoeven.