Persoonlijk advies voor een persoonlijk interieur

Wil u van Willemskaai uw nieuwe thuis maken? Dan kan u rekenen op persoonlijke begeleiding en inspiratie, met veel aandacht voor duurzame materialen, design en afwerking op maat. We trekken daarbij onze duurzame visie door naar het interieur van uw toekomstige eigendom, door u wegwijs te maken in de markt van bio-ecologisch verantwoorde afwerkingsmaterialen.

Begeleiding van A tot Z

We gaan ver als het om uw leefomgeving gaat. Onze interieur designer staat u bij met een luisterend oor en met kennis van zaken. Ze peilt naar uw visie op wonen, uw smaak, uw verwachtingen, kortom naar uw idee van een ideale leefomgeving, zodat uw thuis volledig aansluit bij wie u bent en waar u zich goed voelt. Als koper kan u rekenen op een complete begeleiding, van wijzigingen aan uw grondplan, de keuze van materialen en afwerkingsgraad tot het personaliseren van de voorziene systemen en technieken. Wenst u een totaalinrichting op maat, van meubilair tot het bedlinnen en servies in de kast? Ook dat kan. Capstone Development Group staat u bij in elke fase van het bouwproces, met oog voor detail.

Kies de mood die bij u past

Uw appartement wordt in samenspraak met onze interieur designer volledig afgewerkt in de sfeer of de “lifestyle” die het best bij u past en waarin alle elementen elkaars natuurlijke component vormen. Van de keuze van uw vloeren tot de keuze van uw keuken, eventueel zelfs van de schilder- en behangwerken tot de selectie & plaatsing van uw verlichting en meubilair. U heeft de keuze uit 5 mood-concepten, die elk een andere sfeer ademen en naar wens kunnen worden uitgevoerd: Minimal als u stijleenvoud prefereert, Natural als u houdt van natuurlijke, ecologische elementen, Manhattan als het niet exclusief genoeg kan zijn, Cottage als u een landelijke stijl verkiest en Vintage als u houdt van een eclectische stijl.