#Visie

Welkom in een buitengewone buurt! 

Met Willemskaai krijgt Maasmechelen een nieuwe en duurzame leefomgeving, waarin drie verschillende concepten in drie verschillende prijsklassen geïntegreerd worden. 

Lees meer

#Masterplan

VAN GROENE OASE TOT ZICHTEN OP HET WATER, VOOR ELK WAT WILS

Het Willemskaai project bestaat uit 3 zones, die elk hun eigen woonconcept en aantrekkingspunten hebben.

Lees meer

#Architectuur

DUURZAME ARCHITECTUUR GEÏNTEGREERD IN EEN UNIEK LANDSCHAP

Parkview bestaat uit 4 bouwblokken, die elk 4 bouwlagen tellen. Typerend aan de stijl van Parkview is de natuurlijke beige-grijze gevelkleur, die perfect aansluit met de groene omgeving. De bakstenen worden gelijmd en afwisselend horizontaal en verticaal geplaatst, voor een mooie architecturale touch. Door een optimale oriëntatie hebben de appartementen een maximale bezonning en uitzicht op de gemeenschappelijke parktuin.

Lees meer

#Landschap

KWALITATIEVE EN BETAALBARE GROENRUIMTE

Het hele terrein wordt aangekleed met kwalitatief en onderhoudsvriendelijk groen, zodat de ruimte waar gebouwd wordt ruimschoots wordt gecompenseerd én het kostenplaatje voor de bewoners betaalbaar blijft. De gebouwen worden perfect geïntegreerd in het landschap en krijgen elk hun eigen accenten.

Lees meer

#Partners

OPTIMAAL RESULTAAT DOOR NAUWE SYNERGIE MET ONZE PARTNERS

Het visionaire en toekomstgerichte ontwerp van Willemskaai is het resultaat van een nauwe en vruchtbare synergie tussen verschillende partners. Capstone Development Group nam voor de ontwikkeling van dit project dan ook partijen onder de arm met een solide expertise in architectuur, duurzaamheid en buitenaanleg.

Lees meer

#Investeer

Willemskaai, de ideale duurzame investering


Willemskaai is niet enkel een prachtige plek om te wonen, ook als duurzame investering is het een bijzonder interessant project. Als verhuurder kunt u rekenen op de begeleiding en het gedegen advies van ons verhuurbeheerplatform. Binnen dit platform heeft u de keuze uit twee verhuuropties: gemeubeld of ongemeubeld.

Lees meer