Klantenbegeleiding van A tot Z

Wil je van Willemskaai jouw nieuwe thuis maken? Dan kan je rekenen op persoonlijke begeleiding en inspiratie, met veel aandacht voor duurzame materialen, design en afwerking op maat. Maar hoe werkt die klantenbegeleiding concreet? In deze blog lichten we de verschillende stappen in het traject graag toe

Stap 1: Bepaling grondplan en interieurmood

In de eerste stap gaat onze interieurdesigner samen met jou kijken of er aanpassingen van het grondplan gewenst zijn en welke interieurmood het best past bij jouw levensstijl. Van de vloeren, de keuken en het meubilair tot de verf, het behang en de verlichting: je hebt de keuze uit 5 moodconcepten, die elk een andere sfeer uitademen en naar wens kunnen worden uitgevoerd:

Minimal
Het strakke en trendy Minimal - waar zwart en wit de toon aangeven - heeft een eigentijds, fris en evenwichtig karakter.  

Natural
Het pure Natural interieur is gezellig, harmonieus en ontspannend, met dank aan de natuurlijke en zachte aardetinten.

Manhattan
Manhattan reflecteert stoerheid en natuurlijke materialen, in perfect evenwicht met een loungy sfeer, subtiliteit en luxe.

Cottage
In een cottage omgeving komt landelijk wonen op een eigentijdse manier tot leven. Natuurlijke materialen en een evenwichtig samenspel van antieke en hedendaagse elementen kenmerken de nieuwe huiselijkheid. 

Vintage
Vintage combineert pure, waardevolle vormen en materialen tot een harmonisch interieur, waarin authentieke en uitgepuurde elementen samen een eclectisch, tijdloos geheel vormen.

Met onze “Design My Home” - tool kan je als klant verschillende stijlen uitproberen door de afwerking van jouw woning digitaal samen te stellen. “Design My Home” is een speciaal ontwikkeld programma, waarmee je eenvoudig afwerkingsmaterialen en -kleuren selecteert en toepast in een virtuele 360° tour. Dit geeft je een duidelijk beeld van de look & feel waarmee je je het meest identificeert.

Stap 2: Eventuele wijzigingen aan het grondplan

Wanneer uit stap 1 blijkt dat er eventuele wijzigingen aan het grondplan dienen te gebeuren, neemt ons interieurteam je bij de arm. Samen met jou gaan ze op zoek naar de optimale indeling van jouw woning. In functie hiervan kijken we of er meerwerken gewenst zijn, om het gedroomde plaatje na te streven.

Stap 3: Bezoek aan de leveranciers

Op basis van de gekozen interieurmood en de uitwerking ervan ontvang je van ons team de lijst van gebruikte materialen en leveranciers. Vervolgens kan je de materialen persoonlijk gaan bezichtigen in de respectievelijke showrooms. Afhankelijk van jouw keuze kunnen er ook stalen opgevraagd worden, zodat jouw persoonlijke moodboard meer en meer tot leven komt.

Stap 4: Creatie moodboard & periodieke besprekingen

In deze stap gaan we over tot de creatie van een moodboard. Zo’n visuele uitwerking verzoent al jouw wensen in een sfeervol palet van materialen, beelden & kleuren. In deze fase is er ook op frequente basis contact om de vorderingen kort op te volgen.

Stap 5: Totaalinrichting op maat

Wens je samen met ons nog een stapje verder te gaan, naar een totaalinrichting op maat? Ook dat kan. Van meubilair tot bedlinnen of zelfs het servies in de kast: Capstone Development Group staat je bij in elke fase van het bouwproces, met ons gekende oog voor detail.

Begeleiding van A tot Z

Wil je graag begeleid worden van A tot Z bij de realisatie van jouw droomwoning? Contacteer ons gerust om een afspraak te maken..